پژمانبلاگ
پنجشنبه، خرداد ۱۱، ۱۳۸۵
بریانی اصفهانی و بریانی هندی
قسمت ما هم این بود که اولین بریانی اصفهان عمرم رو، نه در اصفهان ، نه در ایران ، که در دوبی بخورم. چون تا حالا بریانی نخورده بودم نمی دونم بریانی اینجا خوب بود یا نه، خودشون که میگن درست مثل اصفهانه ولی بعید می دونم عین اونجا باشه. یک مطلب دیگه اینکه خارجی هایی که می اومدن اونجا و بریانی سفارش می دادند فکر می کردند این، چیزی شبیه بریانی هندی است و وقتی غذا رو می دیدند می گفتند ما که اینو نخواستیم.
بریانی هندی یک نوع چلو است که غذای معروف و رسمی هند و پاکستان به حساب می آد. هر دختری که بریانی بهتری درست کند ، خانه دار بهتری خواهد بود. انصافاً هم خوشمزه است، برنج باسماتی است با کلی ادویه هندی از جمله هل و دارچین درسته و زیره و چند نوع فلفل و غیره که وقتی می خوری دیگر بوی باسماتی به مشامت نمی رسد. بریانی را با گوشت یا مرغ یا ماهی می خورند و طریقه سرو آن هم به این صورت است که یک بشقاب کوچک را تا جایی که جا دارد به صورت لبریز از بریانی پر می کنند به طوری که یک کوه کوچک بریانی درست می شود و با کوچکترین تکان از کناره های بشقاب می ریزد، بعد این را داخل یک بشقاب بزرگ قرار می دهند و می آورند سر میز، ، بعد باید از این بشقاب کوچک داخل بشقاب بزرگ بریزی و بخوری ، جالب است که گاهی آنقدر بشقاب کوچک پر است ، که باید در سه نوبت در بشقاب بزرگ تخلیه شود. همیشه هم بسیار تند است.
از بریانی اصفهان هم خوشم آمد ولی کمی سنگین بود.